Marie Caby

Als kind groeide ik op in een gezin met 4 kinderen. Als oudste van de 4 was ik een beetje een tweede mama voor mijn broers en zus. Op mijn 17e werd ik zwanger en mocht ik mijn eerste wondertje verwelkomen op deze wereld.  Ondanks mijn  jonge leeftijd, was dat voor mij een droom die in vervulling ging. Ik was en ben graag mama, ondertussen al van 2 kindjes.

Als tienermama stelde ik me al heel veel vragen over het ouderschap.  Ik ging me er de voorbije jaren dan ook geboeid in verdiepen. Ik volde opleidingen ontwikkelingspsychologie, talent gedreven coaching, doula en babymassage. Vanuit deze opleidingen en vanuit mijn eigen ervaring wil ik graag mijn kennis delen met de wereld en jullie bijstaan in jullie groeiproces als talentgedreven ouder(s). 

Het doel van dit traject is je eigen instinct terug te vinden en te leren geloven in jezelf als ouder. We gaan op zoek naar jullie kwaliteiten als ouder en hoe je deze inschakelt om het beste uit jullie ouderschap te halen. Zijn er materiële vragen of zitten jullie met keuzestress door de groeiende markt van babyproducten? Ook daar kunnen we op indiepen en achterhalen wat het beste in jullie gezin past.